Bestyrelse

Næstformand

Michael Vestergaard

22556174

vester336@gmail.com

Tekst på vej

Formand

Preben Obbekær

40410098

pobbekaer@gmail.com

SuperBrugsen i Billund skal ikke blot være et supermarked. SuperBrugsen er en eksklusiv madbutik, som tilbyder byens største udvalg af varer, samt persomlig betjening og rådgivning omkring vore friske og ferske varer i delikatessen, slagterafdelingen og bageren.

SuperBrugsen er vores alle sammen’s, og vi skal sikre enmoderne butik med en sund økonomi.

Sekretær

Helle Munk Jacobsen

40338940

helmujac@hotmail.com

Jeg har siddet med i Billund Brugsforeningsbestyrelse siden 2012 og er med, fordi jeg gerne vil tage et aktivt medejerskab i vores lokale SuperBrugs. Det er jo vores allesammens brugs. Dette frivillige arbejde er et meget soændende, udfordrende og lærerigt stykke arbejde.

Besyrelsesmedlem

Tove Serup

21242611

tos@seges.dk

Jeg har taget imod muligheden for indgå i Super Brugsens bestyrelse, fordi jeg gerne vil støtte op om at Billund har en dagligvarebutik, der tilbyder et stort sortiment af kvalitetsvarer og god service.

Bestyrelsesmedlem

Anne Lise Opstad

20831433

ano@viauc.dk

Mit navn er Anne Lise Opstad og jeg har været en del af bestyrelsen siden foråret 2013. Brugsen skal forblive den lokale butik med det bredeste udvalg af bæredygtige kvalitetsmadvarer, samt gå nye veje for at lette adgangen til sund mad for den travle Billund borger. Brugsen skal også konkurere på andre parametre end pris, og vi skal være et attraktivt alternativ til discountbutikkerne. Som byens ældste butik skal vi være en del af lokalsamfundet.

Uddeler

Steven Nielsen

76511050

steven.nielsen@superbrugsen.dk

Købmand af hjertet, der brænder for den gode indkøbsoplevelse. Har arbejdet i COOP siden jeg som 12 årig fik lov at få fritidsjob i min fars Brugs.Er uddannet Akademiøkonom med Speciale i Detailhandel. Har været Varehuschef i Kvickly ogUddeler i 3 SuperBrugser.
Er uddannet Sommelier fra Vinakademiet i 2016, så du kan trygt spørge mig til råds om vin.

Position

Navn

Telefon

Mail